SERVICII

Profesionalismul și calitatea serviciilor oferite sunt atu-urile care ne recomandă.

Image

Fire Suppression Systems Association

Stiați că 43% din firmele închise datorită izbucnirii unui incendiu nu mai deschid niciodata? Alte 29% dau faliment în urmatorii 3 ani. Protejează-ți afacerea!
Image

Soluții în domeniul sănătății

Spitalele, clinicile medicale sau centrele de îngrijire sunt văzute ca medii în care pacienții așteaptă îngrijire și au nevoie să se simtă în siguranță. Însă volumul mare de oameni care vin și pleacă precum și faptul că atenția personalului medical este concentrată asupra pacienților care de multe ori se află în situații de viață și de moarte, administrarea eficientă și răspunsul prompt la situațiile de urgență constituie o mare provocare pentru management și pentru personalul medical.

Cu o experiență de peste 15 ani acumulată în domeniul securității la incendiu, InterSting are expertiza de a asigura proiectarea, execuția și mentenanța instalațiilor cu rol de securitate la incendiu specifice spitalelor și a centrelor medicale. În aceste cazuri este nevoie ca detecția unei flăcări sau a fumului să se realizeze foarte timpuriu, astfel încât să nu fie nevoie de evacuarea bolnavilor, ceea ce în spitale și în centrele de îngrijire medicală este o adevărată problemă. Se știe că panica generează haos, și evacuarea persoanelor ce funcționează la întreaga lor capacitate este o adevărată problemă în cazul unei alarme de incendiu, însă persoanele bolnave în cele mai multe cazuri nu se află în deplinătatea forțelor lor, ei au diferite capacități mentale sau fizice care le împiedică mobilitatea și de aceea ei au nevoie de alte persoane care să-i evacueze.

O strategie eficientă în spitale sau în centrele de îngrijire medicală nu depinde doar de planul de evacuare optim pentru fiecare locație în parte, ci și de un sistem de detecție timpurie și alarmare în caz de incendiu caracterizat printr-o sensibilitate ridicată, care poate asigura o avertizare cât mai rapidă în legătură cu apariția unui foc, oferind în acest fel timp prețios pentru intervenția primară cu stingătoare, și de a reduce nevoia de evacuare a bolnavilor.

Este evident că viața oamenilor trebuie protejată cu orice preț, cu atât mai mult cu cât boala ne vulnerabilizează, iar nevoia de protecție este considerabil mai ridicată în aceste situații de viață. De aceea în prezent există diferite mijloace prin care putem preveni panica și rănirile posibile în timpul evacuării, a pierderii de vieți omenești atât în ceea ce privește bolnavii internați cât și cadrele medicale responsabile cu evacuarea, distrugerea echipamentelor medicale costisitoare și întreruperea serviciilor de îngrijire medicală.
logo-intersting-bottom.png
Experiența noastră, a echipei Intersting ne ajută să consiliem fiecare client, pe orice problemă legată de domeniul securității la incendii și al sănătății și securității muncii.

Categorii

Info Contact

Stefan Zweig, nr.10A
Oradea, România
Tel: +40 259-475.586
Copyright © 2021 Intersting. All Rights Reserved. | Crafted by Wolf Concept
+40 259-475.586str. Stefan Zweig, nr.10A, Oradea
Image