SERVICII

Profesionalismul și calitatea serviciilor oferite sunt atu-urile care ne recomandă.

Image

Fire Suppression Systems Association

Stiați că 43% din firmele închise datorită izbucnirii unui incendiu nu mai deschid niciodata? Alte 29% dau faliment în urmatorii 3 ani. Protejează-ți afacerea!
Image

Comercializare echipamente PSI

Principalele mijloace de interventie in caz de incendiu sunt stingatoarele. Corecta lor alegere si amplasare, deprinderea utilizarii lor de catre personalul ce lucreaza in apropierea lor, devin de mare importanta pentru limitarea si stingerea inca din faza incipienta a unor incendii care, altfel, pot aduce daune imense. Stingatoarele sunt utilizate, in modul cel mai eficace, atunci cand sunt amplasate la indemana, in numar suficient, avand capacitatea de stingere corespunzatoare cantitatii si naturii materialelor combustibile existente i spatiul protejat si sunt folosite de persoane familiarizate cu punerea lor in functiune.

Stingatoarele sunt dispozitive de stingere, actionate manual, care contin o substanta care poate fi refulata si dirijata asupra unui focar de ardere, sub efectul presiunii create in interiorul lor.

Stingatoare cu pulbere

Sunt presurizate permanent, avand ca agent propulsor azotul. Acesta este foarte stabil la variatiile de temperatura si este ecologic. Stingatoarele cu pulbere sunt folosite ca mijloc de prevenire si stingere in statii PECO, aeroporturi, supermarketuri, vagoane CFR, depozite materiale, sedii de firme, autovehicule. Se utilizeaza pentru echipamente electrice aflate sub tensiune mai mica de 1000 volti.

Stingatoare presurizate cu spuma aeromecanica

Stingatoarele cu spuma aeromecanica sunt utilizate cu mare eficienta pentru stingerea incendiilor cu focare tip A si B. Acestea sunt folosite ca mijloc de prevenire in statii PECO, depozite de carburanti, rafinarii, centrale termice, nave, autovehicule, aeroporturi.

Stingatoare presurizate cu CO2

Stingatoarele cu dioxid de carbon sunt utilizate la stingerea incendiilor din clasele B,C, si E. Stingatoarele cu CO2 au o dubla actiune asupra focarulu: inlocuirea oxigenului atmosferic si racirea focarului prin evacuarea agentului de stingere sub forma de zapada carbonica.

Echipamente PSI

Racorduri, furtun PSI echipat cu racorduri, tevi refulare, accesorii PSI, reductii, chei, panouri, lazi nisip, cutii hidrant, furtun, echipament protectie PSI, hidranti. Detalii
logo-intersting-bottom.png
Experiența noastră, a echipei Intersting ne ajută să consiliem fiecare client, pe orice problemă legată de domeniul securității la incendii și al sănătății și securității muncii.

Categorii

Info Contact

Stefan Zweig, nr.10A
Oradea, România
Tel: +40 259-475.586
Copyright © 2021 Intersting. All Rights Reserved. | Crafted by Wolf Concept
+40 259-475.586str. Stefan Zweig, nr.10A, Oradea
Image