SERVICII

Profesionalismul și calitatea serviciilor oferite sunt atu-urile care ne recomandă.

Image

Fire Suppression Systems Association

Stiați că 43% din firmele închise datorită izbucnirii unui incendiu nu mai deschid niciodata? Alte 29% dau faliment în urmatorii 3 ani. Protejează-ți afacerea!
Image

Detecție si semnalizare incendiu

Proiectam, instalam si oferim mentenanta pentru sisteme de semnalizare,alarmare şi alertare ȋn caz de incendiu,sisteme avand integrate echipamente de la diversi producatori in domeniu:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Aparatura de detectie cuprinde o gama larga de detectori in functie de aplicatii:

- detectori punctuali optici de fum si/sau temperatura
- detector liniari de fum
- detectori de fum cu aspiratia si analiza aerului
- detector de flacara
- cablu termosensibil
- detector de fum liniar cu proiectie
- detectoare de gaze(metan,propan,CO,etc)

Centralele de semnalizare folosite sunt centrale adresabile care ofera exact locatia detectorului in alarma astfel incat interventia sa se faca prompt si eficient pentru evacuarea rapida a persoanelor si limitarea efectelor incendiilor.
Image
Centrala preia semnalele de la detectori si da comenzi de alarmare(acustice si/sau optice,mesaje vocale de evacuare),comenzi de alertare la distanta(prin apelatoare telefonice),comenzi catre echipamente de limitare a incendiilor(trape desfumare,clapete antifoc,ventilatie,etc.).

Integrarea intr-un soft de management al cladirilor mareste gradul de securitate la incendiu(ex. Semnal de detectie incendiu care face sa comute automat o camera de supraveghere video pe zona de interes pentru a gestiona o evacuare ordonata si in siguranta a persoanelor).

Sistemele noastre sunt proiectate si instalate respectand normativele in vigoare,sunt fiabile si ofera o mare usurinta in utilizare. Raspundem operativ sesizarilor tuturor clientilor legate de probleme tehnice si le remediem in cel mai scurt timp astfel incat sa nu existe disfunctionalitati ale acestora pe intervale mari de timp.

Efectuam activitati de mentenanta periodica a sistemelor astfel incat acestea sa fie in stare perfecta de functionare.
logo-intersting-bottom.png
Experiența noastră, a echipei Intersting ne ajută să consiliem fiecare client, pe orice problemă legată de domeniul securității la incendii și al sănătății și securității muncii.

Categorii

Info Contact

Stefan Zweig, nr.10A
Oradea, România
Tel: +40 259-475.586
Copyright © 2021 Intersting. All Rights Reserved. | Crafted by Wolf Concept
+40 259-475.586str. Stefan Zweig, nr.10A, Oradea
Image